WP Akademi

LGS hazırlık kapsamında öğrencilerle Whatsapp grubu oluşturuldu. Hergün öğrencilere soru gönderiliyor. Öğrenciler özelden soruların cevaplarını öğretmenlere gönderiyor. Öğretmenler kontrol ettikten sonra çözümlerini 21:30 -22:00 saatleri arasında öğrencilere gönderip kendi çözümleri ile karşılaştırıyor. çözümlerde anlaşılmayan konular olursa diğer gün okulda teneffüslerde öğrenciler öğretmenlere sorararak öğreniyorlar. Bu etkinlik en iyi 20 öğrenci ile yapılmakta olup çalışmayanlar gruptan çıkarılıyor, çalışanlar ekleniyor. Bu tekrarlanarak öğrencilerin çalışmaya olan ilgisi arttırılıyor. Ayrıca bu öğrencilerle sinema ve salep vb. etkinlikler yapılarak motivasyon sağlanmaya çalışılıyor. Emeği geçen öğretmen arkadaşlarımıza okulumuz adına teşekkür ederiz.

21.03.2023 70

21-03-202321-03-2023